το ταξιδιωτικο σου προφιλ

ο Αποτελεσματικος

myHoneymoon flower

τα αποτελεσματα σου

Πώς προσεγγίζεις τον ταξιδιωτικό σχεδιασμό;

myHoneymoon flower

Σου αρέσει να ζεις τη στιγμή και να εστιάζεις στο τώρα. Προτιμάς να σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις σήμερα, παρά να σχεδιάζεις το μέλλον. Εάν κάποιος χρειάζεται κάτι να γίνει αμέσως, συνήθως απευθύνεται σε εσένα. Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να σχεδιάσεις κάτι πολύ μεγάλο μέχρι το τέλος του, επειδή επικεντρώνεσαι στα απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του κουίζ, είσαι εξαιρετικός στην ολοκλήρωση ενός project. Εάν έχεις σαφείς οδηγίες και τους πόρους που χρειάζεσαι, δεν σε σταματά τίποτα. Ζεις τη στιγμή και δεν χάνεις χρόνο να ανησυχείς για το τι ακολουθεί.

Χάρισμά σου, η αποδοτικότητα. Μπορείς να ολοκληρώσεις μια εργασία καλύτερα από πολλούς άλλους, διασφαλίζοντας ότι έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι λεπτομέρειες.

Ένα από τα πράγματα που αγαπούν οι άλλοι σ’ εσένα είναι η θέλησή σου να κάνεις τις ιδέες σου πράξη. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνεις πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους.

Υπάρχουν όμως μερικά πιθανά προβλήματα με αυτό το στιλ σχεδιασμού ταξιδιών.

Όμως... εάν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος τι πρέπει να κάνεις, δυσκολεύεσαι να ξεκινήσεις. Ο σχεδιασμός μιας ιδέας δεν είναι το δυνατό σου σημείο.

Χρειάζεσαι αρκετή και συνεχή έμπνευση για να διατηρήσεις τη ροή των ιδεών σου ώστε να μην σε μπλοκάρουν τελικά.

Αναλαμβάνεις δράση πριν σκεφτείς ολόκληρο το σχέδιο, με αποτέλεσμα μερικές φορές να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις που δεν είναι απόλυτα σωστές - όπως για παράδειγμα η κράτηση σε διάσημο εστιατόριο τέσσερις ώρες μακριά από το ξενοδοχείο σας!

Το μειονέκτημα του να είσαι αυτός που αναλαμβάνει δράση;

Χωρίς ένα “τεχνικά σωστό” σχέδιο να ακολουθήσεις, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να «τινάξει στον αέρα» ολόκληρο το ταξίδι!

myHoneymoon flower

Είσαι έτοιμος να σχεδιάσεις το τέλειο ταξίδι του μέλιτος;

Για να βεβαιωθείς ότι τελικά δεν θα γίνεις θύμα της παρορμητικότητάς σου, πρέπει:

Να συνεργαστείς με έναν έμπειρο επαγγελματία για να βρείτε ένα σχέδιο που θα κάνει αξέχαστο το γαμήλιο ταξίδι σας.

Να περιμένεις έως ότου φτιάξετε ένα ευρύτερο πλαίσιο του ταξιδιού πριν αρχίσεις να προσθέτεις το οτιδήποτε. Είτε πρόκειται για ενδιάμεσες πτήσεις, είτε για εκδρομές, είτε για δραστηριότες.

Να μεταφέρεις όλες σου τις ιδέες τις οποίες στη συνέχεια εκείνος θα μετατρέψει σε ένα ταξίδι-εμπειρία ζωής!

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να αποφύγεις όλο αυτό το άγχος: Επέλεξε το myHoneymoon για την οργάνωση του ταξιδιού σου.

Είμαι η Αγγελική, έμπειρη και ενθουσιώδης, εξειδικευμένη σχεδιάστρια γαμήλιων ταξιδιών. Την τελευταία 10ετία, έχω σχεδιάσει περισσότερα από 500 μοναδικά ταξίδια για ανθρώπους με το δικό σου ταξιδιωτικό προφίλ!
Ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί γι’ αυτό το ταξίδι από την απλή διαμονή ή τα αεροπορικά εισιτήρια έως την παραμικρή λεπτομέρεια, η ομάδα μου κι εγώ είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Το ταξιδιωτικό σου προφίλ