myHoneymoon flower

– ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ –

Το γραφείο μας το σύστησε φιλικό ζευγάρι που σχεδίασε το γαμήλιο ταξίδι τους. Μας άρεσε πολύ η εντελώς διαφορετική προσέγγιση συγκριτικά με τα άλλα γραφεία και ο χρόνος που μας αφιέρωσαν για να ασχοληθούν με την παραμικρή λεπτομέρεια

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε ζευγάρια που δεν έχουν ταξιδέψει στο παρελθόν αλλά και σε αυτά που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και δε θέλουν έτοιμες λύσεις!

Θέλω να πω πολλά ευχαριστώ και μπράβο!!! Ειχαμε μια υπέροχη συνεργασία. Φοβερή εξυπηρέτηση από την ταξιδιωτική μας σύμβουλο, το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους!! Το ταξίδι ήταν καλύτερο από αυτό που είχα ονειρευτεί, ήταν όλα τέλεια!!!

Άρτα & Πάνος

Γαμήλιο ταξίδι Μαλδίβες-Σιγκαπούρη

Μεθυστική, σαγηνευτική, ηλιόλουστη, ξεχασμένη στο χρόνο είναι λίγες από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την Κούβα! Σας ευχαριστούμε που κάνατε το γαμήλιο ταξίδι μας να μοιάζει με έναν πραγματικό μήνα του «μέλι…τος»!

Μαριάννα & Απόστολος

Γαμήλιο Ταξίδι στην Κούβα

Πραγματοποιήσαμε ένα υπέροχο γαμήλιο ταξίδι στην Κούβα και στον Άγιο Δομίνικο. Ευχαριστούμε το γραφείο για την κατάρτιση του προγράμματος στα μέτρα μας με προσοχή και στην πιο μικρή λεπτομέρεια!!

Θεανώ & Δημήτρης

Γαμήλιο ταξίδι στην Καραϊβική