το ταξιδιωτικο σου προφιλ

ο Λεπτομερης

myHoneymoon flower

τα αποτελεσματα σου

Πώς προσεγγίζεις τον ταξιδιωτικό σχεδιασμό;

myHoneymoon flower

Σου αρέσει να σχεδιάζεις, να κάνεις λίστες και να κρατάς σημειώσεις. Μπορεί να μην είσαι σίγουρος πώς θα είναι ο τελικός προορισμός, αλλά ξέρεις με απόλυτη λεπτομέρεια πώς θα φτάσεις. Γενικά, διαπιστώνεις ότι τα σχέδιά σου υλοποιούνται στο τέλος, ανεξάρτητα από το πόσο αβέβαιος ήσουν στην αρχή.

Τι σημαίνει αυτό για εσένα…

Με βάση τα αποτελέσματα του κουίζ, είσαι εξαιρετικός στο να εστιάζεις στη λεπτομέρεια. Έχεις σκεφτεί τα πάντα. Από τις βαλίτσες, μέχρι τις πετσέτες θαλάσσης! Έχεις για όλα μια λίστα ή ένα σχέδιο. Από το τι θα βάλεις στη βαλίτσα, μέχρι το ημερήσιο πρόγραμμα του ταξιδιού σου. Ωστόσο, εστιάζοντας τόσο στη λεπτομέρεια, χάνεις την όλη εικόνα.

Το χάρισμά σου, είναι η ακρίβεια. Αφιερώνεις πολλή αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια σε ό,τι κι αν κάνεις. Είτε αυτό είναι η δουλειά σου, το χόμπι σου ή ένα ταξίδι ζωής!

Ένα από τα πράγματα που λατρεύουν οι άνθρωποι σ’ εσένα, είναι η ξεχωριστή πινελιά που βάζεις σε κάθε τι. Δεν θα χάσεις ποτέ την ευκαιρία να μετατρέψεις κάτι πολύ απλό σε κάτι που οι άλλοι θα θυμούνται για πάντα! Το βαρετό απλά δεν είναι στο λεξιλόγιό σου!

Υπάρχουν λοιπόν κάποια προβλήματα με αυτό το στιλ σχεδιασμού ταξιδιών.

Προσπαθείς να γεμίσεις το κάθε τι με λεπτομέρειες. Με αποτέλεσμα, να βρεθείς να τρέχεις ασταμάτητα χωρίς να μπορείς να πάρεις ανάσα.

Η συγκέντρωση όλων των επιμέρους κομματιών είναι δύσκολη. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις εγκλωβισμένος όταν προσπαθήσεις να τα ενώσεις όλα σε ένα ταξ΄δι.

Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις στη θεωρία, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Χρειάζεσαι λοιπόν βοήθεια προκειμένου να μην πανικοβληθείς και να τα έχεις όλα.

Το μειονέκτημα να είσαι τόσο επικεντρωμένος στη λεπτομέρεια;

Μερικές φορές, οι τέλειες μικρές επί μέρους λεπτομέρειες που έχεις σχεδιάσει δεν ταιριάζουν μεταξύ τους όταν προσπαθείς να τις ενώσεις για την τελική εικόνα του ταξιδιού σου!

myHoneymoon flower

Είσαι έτοιμος να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα στο γαμήλιο ταξίδι σου έχοντας μια μικρή βοήθεια που θα «ενώσει» όλες τις λεπτομέρειες;

Για να βεβαιωθείς ότι δεν θα πέσεις θύμα αυτής της προσοχής στη λεπτομέρεια, πρέπει:

Να λάβεις υπόψη πρώτα την όλη εικόνα και μετά το πώς τα σχέδια και οι λεπτομέρειες μπορούν να χωρέσουν σε αυτήν.

Να βεβαιωθείς ότι δεν επικεντρώνεσαι πάρα πολύ σε ένα συμβάν ή μια δραστηριότητα – μπορείς να κάνεις ακόμη πολλά ταξίδια, αλλά το ταξίδι του μέλιτος πρέπει να είναι ξεχωριστό!

Χρησιμοποίησε το ταλέντο σου στη λεπτομέρεια για να κάνεις αυτό το ταξίδι πιο ρομαντικό κι αξέχαστο.

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να αποφύγεις όλο αυτό το άγχος: Επέλεξε το myHoneymoon για την οργάνωση του ταξιδιού σου.

Είμαι η Αγγελική, έμπειρη και ενθουσιώδης, εξειδικευμένη σχεδιάστρια γαμήλιων ταξιδιών. Την τελευταία 10ετία, έχω σχεδιάσει περισσότερα από 500 μοναδικά ταξίδια για ανθρώπους με το δικό σου ταξιδιωτικό προφίλ!
Ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί γι’ αυτό το ταξίδι από την απλή διαμονή ή τα αεροπορικά εισιτήρια έως την παραμικρή λεπτομέρεια, η ομάδα μου κι εγώ είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Το ταξιδιωτικό σου προφίλ