το ταξιδιωτικο σου προφιλ

ο Οραματιστης

myHoneymoon flower

τα αποτελεσματα σου

Πώς προσεγγίζεις τον ταξιδιωτικό σχεδιασμό;

myHoneymoon flower

Σου αρέσει να κινείσαι με καθαρό στόχο. Είσαι το είδος ανθρώπου που έχει καθαρά στο μυαλό του τριετές, πενταετές ακόμη και 10ετές πλάνο! Ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και με ποια σειρά προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου. Ίσως όμως δεν έχεις πάντα τον απαιτούμενο χρόνο για να το πραγματοποιήσεις.

Τι σημαίνει αυτό για εσένα;  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του κουίζ, αγαπάς τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό. Έχεις το όραμα του τέλειου γαμήλιου ταξιδιού ήδη στο μυαλό σου και γνωρίζεις τι θέλεις να ζήσεις.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που αγαπούν οι άλλοι σε εσένα, είναι η μεθοδικότητά σου. Είσαι ιδανικός στην επίβλεψη της διαδικασίας καθώς σου αρέσει να βλέπεις την ευρύτερη εικόνα.

Εάν είχες τον απαιτούμενο χρόνο θα μπορούσες να διοργανώσεις το πιο ονειρεμένο ταξίδι του μέλιτος. Όμως υπάρχουν τόσα πολλά άλλα πράγματα που απαιτούν την προσοχή σου όπως η εργασία, η νέα οικογένεια, τα χόμπι, οι καθημερινές εκκρεμότητες. Ένα από τα χαρακτηριστικά που αγαπούν οι άλλοι σε εσένα, είναι η μεθοδικότητά σου. 

Υπάρχουν όμως κάποια πιθανά προβλήματα με αυτό το στιλ οργάνωσης ταξιδιών.

Το όραμά σου είναι τόσο συγκεκριμένο που παλεύεις να το κάνεις πραγματικότητα. Η εκτενής έρευνα και οργάνωση που απαιτείται είναι ίσως κάτι για το οποίο δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο.

Είσαι ιδανικός στην επίβλεψη της διαδικασίας καθώς σου αρέσει να βλέπεις την ευρύτερη εικόνα. Το να αναλώνεσαι με τις λεπτομέρειες θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση όλου του σχεδίου.

Και ενώ μπορεί να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις, ένα γαμήλιο ταξίδι στα μέτρα αυτά, μπορεί να γίνει περίπλοκο αν το σχεδιάσεις μόνος γιατί σου λείπει η τεχνική γνώση στο να πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Όπως για παράδειγμα, σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθείς για να μάθεις ποιο είναι το καλύτερο σημείο για να απολαύσεις το αγαπημένο σου κοκτέιλ;

Το μειονέκτημα του να είσαι Οραματιστής;

Έχεις πάρα πολλές ευθύνες. Ένα άτομο μόνο του που προσπαθεί να πετύχει όσα έχει φανταστεί προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το ταξίδι των ονείρων του. Εξαντλητικό…

myHoneymoon flower

Τι θα έλεγες να αφήσεις κάποιον άλλον να δώσει σάρκα και οστά

στο γαμήλιο ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν; 

Για να μην σε καταβάλει το στρες, πρέπει:

Να μεταφέρεις επακριβώς το όραμά σου καθώς και όποια προετοιμασία έχεις κάνει, σε κάποιον επαγγελματία που θα αναλάβει τον προγραμματισμό του ταξιδιού σου.

Να αφήσεις για λίγο στην άκρη την ευρύτερη εικόνα και να φροντίσεις να αναφέρεις την παραμικρή λεπτομέρεια που έχεις σκεφτεί

Να ζητήσεις την βοήθεια των ειδικών προκειμένου όλα όσα ονειρεύτηκες, άκουσες, είδες, διάβασες ή σου πρότειναν να ζήσεις στο γαμήλιο ταξίδι σου, να γίνουν πραγματικότητα.

Για να αποφύγεις όλο αυτό το στρες και να απολαύσεις ένα αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος, επέλεξε τους ειδικούς του myHoneymoon για την οργάνωσή του!

Είμαι η Αγγελική, έμπειρη και ενθουσιώδης, εξειδικευμένη σχεδιάστρια γαμήλιων ταξιδιών. Την τελευταία 10ετία, έχω σχεδιάσει περισσότερα από 500 μοναδικά ταξίδια για ανθρώπους με το δικό σου ταξιδιωτικό προφίλ!
Ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί γι’ αυτό το ταξίδι από την απλή διαμονή ή τα αεροπορικά εισιτήρια έως την παραμικρή λεπτομέρεια, η ομάδα μου κι εγώ είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Το ταξιδιωτικό σου προφίλ