το ταξιδιωτικο σου προφιλ

ο Προσαρμοστικος

myHoneymoon flower

τα αποτελεσματα σου

Πώς προσεγγίζεις τον ταξιδιωτικό σχεδιασμό;

myHoneymoon flower

Ξέρεις πού θες να καταλήξεις, κι έχεις μια γενική ιδέα για το πώς θα φτάσεις εκεί. Όταν όμως πρόκειται να σχεδιάσεις κάτι, κάνεις τη διαδικασία βήμα-βήμα. Μερικές φορές, χάνεις τις σημαντικές λεπτομέρειες, γιατί επικεντρώνεσαι στην ευρύτερη εικόνα.

Ας δούμε λίγο τι σημαίνει αυτό.

Με βάση τα αποτελέσματα του κουίζ, είσαι άνετος και δεν θέλεις να δίνεις βαρύτητα στις λεπτομέρειες. Ξέρεις τι θέλεις και πώς να το πετύχεις, και δεν σε προβληματίζει εάν η διαδικασία αλλάξει στην πορεία. Ωστόσο, σε κάποια πράγματα –που πραγματικά χρειάζεται- παλεύεις να δώσεις προσοχή στη λεπτομέρεια. Εξαιτίας αυτού όμως, τα αποτελέσματα μπορεί μερικές φορές να υπολείπονται των προσδοκιών σου.

Το χαρακτηριστικό σου είναι ότι παραμένεις σταθερά συγκεντρωμένος στη μεγάλη εικόνα. Ξέρεις ότι η ζωή εξελίσσεται και αλλάζει συνεχώς και είσαι πρόθυμος να προσαρμοστείς για να πάρεις τελικά αυτό που θέλεις.

Ένα από τα πράγματα που αγαπούν οι άνθρωποι σ’ εσένα είναι η προσαρμοστικότητά σου. Μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα την τελευταία στιγμή χωρίς να αγχωθείς, διαβεβαιώνοντας τους γύρω σου ότι όλα είναι μια χαρά. Το αποτέλεσμα; Δεν αφήνεις τις μικρές ανησυχίες της ζωής να σε απογοητεύσουν.

Υπάρχουν όμως μερικά πιθανά προβλήματα με αυτό το στιλ όταν πρόκειται να οργανώσεις ένα ταξίδι.

Δυσκολεύεσαι να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα στα πράγματα που κάνεις επειδή συχνά ξεχνάς τις μικρές λεπτομέρειες. Ποτέ δεν καταλήγεις με αυτό που ονειρευόσουν.

Θα ήθελες να έχεις μια άποψη για την τελική μορφή που μπορεί να πάρουν κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι κάτι που σου βγαίνει αβίαστα.

Η διαδικασία μπορεί να είναι αρκετά αγχωτική καθώς είσαι επιρρεπής στο να παραμελήσεις κάποιο στάδιο του σχεδιασμού. Θα το φέρεις τελικά εις πέρας, αλλά δεν είναι μια διαδικασία που θα απολαύσεις.

Το μειονέκτημα του να είσαι Προσαρμοστικός;

Δεν πετυχαίνεις ποτέ την τελειότητα που κατά βάθος είχες στο μυαλό σου. Mε λίγη βοήθεια όμως, μπορείς να έχεις έτοιμη την παραμικρή λεπτομέρεια που έχεις ονειρευτεί όταν φαντάζεσαι το γαμήλιο ταξίδι σου!

myHoneymoon flower

Είσαι έτοιμος να απολαύσεις ένα ταξίδι που θα είναι πραγματικά μοναδικό

μόνο για σένα και το άλλο σου μισό; 

Για να είσαι βέβαιος ότι θα γίνουν όλα όπως τα θες, πρέπει: 

Να βεβαιωθείς πως έχεις βρει τον ειδικό που θα σε ακούσει και θα σε κατευθύνει ακριβώς εκεί που θέλεις να πας.

Να σχεδιάσεις τον βασικό «σκελετό» του ταξιδιού σου ώστε να είσαι βέβαιος ότι τα βασικά έχουν τακτοποιηθεί εξ’ αρχής με σιγουριά.

Ζήτα από τον επαγγελματία να αναλάβει όλες τις μικρές λεπτομέρειες, ώστε το γαμήλιο ταξίδι σας να γίνει ένα ταξίδι ζωής.

Για να αποφύγεις όλο αυτό το στρες και να απολαύσεις ένα αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος, επέλεξε τους ειδικούς του myHoneymoon για την οργάνωσή του!

 

Είμαι η Αγγελική, έμπειρη και ενθουσιώδης, εξειδικευμένη σχεδιάστρια γαμήλιων ταξιδιών. Την τελευταία 10ετία, έχω σχεδιάσει περισσότερα από 500 μοναδικά ταξίδια για ανθρώπους με το δικό σου ταξιδιωτικό προφίλ! Ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί γι’ αυτό το ταξίδι από την απλή διαμονή ή τα αεροπορικά εισιτήρια έως την παραμικρή λεπτομέρεια, η ομάδα μου κι εγώ είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Το ταξιδιωτικό σου προφίλ