Ιδανικοι προορισμοι για γαμηλιο ταξιδι το Φεβρουαριο

Ο Φεβρουάριος είναι ο πιο ρομαντικός μήνας του έτους λόγω Αγίου Βαλεντίνου. Επομένως, γιατί να μην προγραμματίσετε ένα ταξίδι του μέλιτος σε κάποιον ρομαντικό προορισμό; Και γιατί να μη το συνδυάσετε λόγω χειμώνα με κάποιον εξωτικό προορισμό όπου θα απολαύσετε τον ήλιο απολαμβάνοντας πολύχρωμα κοκτέιλ στην ξαπλώστρα! Ποιοι είναι όμως οι ιδανικοί προορισμοί για γαμήλιο ταξίδι το Φεβρουάριο;

Ιδανικοί προορισμοί για γαμήλιο ταξίδι το Φεβρουάριο

Καραϊβική

Τι θα λέγατε για ένα γαμήλιο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο; Το διάσημο νησί της Καραϊβικής είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για γαμήλιο ταξίδι το Φεβρουάριο. Μπορεί να έχετε πάρει μια μικρή ιδέα από τα μαγευτικά του χρώματα από το γνωστό reality επιβίωσης που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στους δέκτες μας.

Ντομινίκα, Γρενάδα, Αρούμπα, Γουαδελούπη…. Είναι μερικά από τα μαγευτικά μέρη στην Καραϊβική που σας προσφέρουν απλόχερα πληθώρα δραστηριοτήτων αλλά και χαλαρωτικών τοπίων για την ξεκούρασή σας.

Μαλδίβες

Ιδανικός και αγαπημένος προορισμός μελλονύμφων για γαμήλιο ταξίδι το Φεβρουάριο είναι οι Μαλδίβες. Τα τιρκουάζ τους νερά, οι κατάλευκες αμμουδερές παραλίες και τα πολυτελή resorts κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα τον καθιστούν ιδανικό προορισμό για το μήνα του μέλιτος. Αν έχετε αρκετές μέρες στη διάθεσή σας, μπορείτε να συνδυάσετε τις Μαλδίβες με λίγες ημέρες διαμονής στη Σρι Λάνκα, το «δάκρυ της Ασίας». Ένα μέρος γεμάτο χρώματα, αρώματα και γεύσεις. Μία χώρα που απέχει μακράν από την δική μας κουλτούρα και σίγουρα θα σας μαγέψει!

Αραβικά Εμιράτα

Ένας… μονίμως ζεστός προορισμός με μέρη γεμάτα υπερβολή και χλιδή είναι τα Αραβικά Εμιράτα! Το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι απέχουν μεταξύ τους μόλις 1,5 ώρα οδικώς επομένως μπορείτε να τα συνδυάσετε. Το Ντουμπάι είναι περισσότερο εντυπωσιακό και τουριστικό με σαφώς πολλά μέρη να επισκεφθείτε και δραστηριότητες να κάνετε (ο Φεβρουάριος μάλιστα είναι ο ιδανικός μήνας για εσάς που αγαπάτε και τα ψώνια, καθώς θα βρείτε απίστευτες εκπτώσεις στους μεγαλύτερους οίκους μόδας).

Ωστόσο, θα σας συμβουλεύαμε να δώσετε μια ευκαιρία και στην πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι. Μη ξεχνάτε πως το καλοκαίρι εκεί η θερμοκρασία αγγίζει τους 55 βαθμούς Κελσίου (!), κάνοντάς το ιδανικό προορισμό στην καρδιά του χειμώνα!

Ευρώπη

Για τους λάτρεις του κρύου, των χειμερινών σπορ αλλά και της πολυτέλειας θα προτείναμε ταξίδι του μέλιτος στην Ελβετία… Πώς θα σας φαινόταν το σκι ή το snowboard στις Ελβετικές Άλπεις και μετά μια ζεστή σοκολάτα κι ένα χαλαρωτικό μασάζ σε ένα πολυτελές σαλέ; Αν το προτιμήσετε, μη ξεχάσετε στην επιστροφή να φέρετε μαζί σας πολλές ελβετικές σοκολάτες!

Εξαιρετικοί προορισμοί για γαμήλιο ταξίδι το Φεβρουάριο είναι και οι άλλες χώρες της  Ευρώπης (βλ. στην Ιταλία η Φλωρεντία και η  Βενετία, στη Γαλλία το Παρίσι). Θα τις έχετε στα υπόψιν για το 2022 με το καλό, καθώς  φέτος τα μέτρα λόγω κορωνοϊού είναι ακόμη αυστηρά και θα ήταν κρίμα να περάσετε το μισό σας ταξίδι σε καραντίνα!

 

Other posts you may like

Ιδανικοι προορισμοι για γαμηλιο ταξιδι το Μαιο

Ιδανικοι προορισμοι για γαμηλιο ταξιδι το Μαιο

Ήρθε επιτέλους ο Μάιος, ο μήνας της… ελευθερίας! Η χώρα μας πλέον απελευθέρωσε τις μετακινήσεις μεταξύ νομών κι αυτό κάνει πιο εύκολη την μετακίνησή μας κι εκτός χώρας! Έτσι λοιπόν, είμαστε σίγουροι ότι είστε πολλοί εκείνοι που καταστρώνετε ταξίδια ανά την υφήλιο! Και...

Ρομαντικοι προορισμοι για να αναβιωσετε ιστοριες μεγαλης αγαπης

Ρομαντικοι προορισμοι για να αναβιωσετε ιστοριες μεγαλης αγαπης

14 Φεβρουαρίου. Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Γιορτή των ερωτευμένων. Κάποιοι ανυπομονείτε να την γιορτάσετε, κάποιοι θα θέλατε αλλά δεν θα το κάνετε για τον οποιονδήποτε λόγο, κάποιους άλλους σας αφήνει παγερά αδιάφορους. Αυτό το κείμενο, απευθύνεται σε εσάς τους...

Πως να επιλεξετε που θα πατε μηνα του μελιτος

Πως να επιλεξετε που θα πατε μηνα του μελιτος

Μπορούμε να το παραδεχτούμε πως ένα από τα ωραιότερα πράγματα σε έναν γάμο –πέραν του ότι πλέον ενώνεις κι επίσημα τη ζωή σου με τον άνθρωπό σου- είναι το ταξίδι του μέλιτος που ακολουθεί…. Πέραν της τεράστιας ανάγκης για ξεκούραση μετά το τρέξιμο και το άγχος των...